Laura

lauraHet was op een druilerige dag in 1999 toen ik door een rij kleurrijke computers een winkel in werd gezogen. Ik was direct gecharmeerd van het futuristische design van de iMac G3 en in mijn stoutste dromen zag ik deze computer al op mijn nachtkastje staan. Schijnbaar was ik niet het enige gezinslid dat haar hart had verloren aan een stuk elektronica, want drie maanden later prijkte een turquoise exemplaar op onze keukentafel. Vanaf dat moment was ik niet meer achter de computer weg te slaan en de rest is geschiedenis.

Ruim 15 jaar en tientallen websites later begin ik op LAUZLAUZ.COM aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Inmiddels heb ik een bachelor Nederlandse taal en cultuur op zak en ik heb me erbij neergelegd dat lang niet iedereen mijn uiteenlopende interesses even goed kan waarderen.

Ik heb een grote liefde voor zowel alternatieve als commerciële ‘poppy’ muziek en in mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals en concerten in binnen- en buitenland. Verder ben ik een ekster, maar niet in de traditionele zin van het woord. Ik houd niet van bling bling à la Roy Donders. Geef mij maar panterprintjes waar zelfs Nel Veerkamp jaloers op zou zijn en apartere items met een rauw randje.

Black is not sad. Bright colors are what depresses me. They’re so… empty. Black is poetic. How do you imagine a poet? In a bright yellow jacket? Probably not.
– Ann Demeulemeester